HOVEDREGLER FOR BOOKING AV BANER

Booking av baner er innført for å kunne gi medlemmene ytterligere service og muligheten å planlegge sitt spill.

I tillegg får klubben en meget god oversikt over hvem som er på banen til enhver tid, og dette er greit i forhold til hvordan baner vedlikeholdes av den enkelte spiller, eller den som har booket.

Man kan booke bane for dagens spill eller om man vet at man skal spille et aktuelt tidspunkt i løpet av første uke.

DET ER IKKE TILLATT Å RESERVERE FLERE TIMER FREMOVER I PÅFØLGENDE UKER.

DET ER HELLER IKKE TILLATT AT PERSONER SOM SPILLER SAMMEN SKAL RESERVERE HVER FOR SEG SLIK AT MAN FÅR LENGRE SPILLETID UNDER SAMME SPILL.

F.eks at person A booker 90 min og person B booker 90 min , slik at man får spille i 180 min. Man skal booke KUN for den aktuelle timen på 60 eller 90 minutter.

BOOKE BANE

1. Gå inn på hjemmesiden, enten via PC eller mobil. (TIPS: Lagre linken til UTFØR BOOKING på din desktop så går det raskt å booke)

2. Velg BOOKING øverst på siden. Du får da opp 4 valg i

SE BOOKINGER              Her ser du alle bookinger og reservasjoner av timer på utebaner og i Ekeberghallen

UTFØR BOOKING            Her booker du på utebaner og i Ekeberghallen

AVBESTILL BOOKING     Her avbestiller du timen din

UKEPLAN FOR BANER   Her ser du oversikt over alt som er booket og reservert for en uke

3. Når du velger UTFØR BOOKING får du en oversikt over baner du kan booke.

4. Du velger da bane og aktuell bookingtjeneste for banen.

Booking av tid for prepp og vedlikehold av bane er ikke noe det enkelte medlem skal gjøre. I utgangspunktet er det baneansvarlige som gjør dette når man ser at banen trenger ekstra vedlikehold utover det som den enkelte spiller naturlig skal gjøre i forbindelse med spilletimen sin.

For spill kan man velge mellom 60 min og 90 min.

HUSK AT SPILLTIDEN ER INKLUDERT BANEVEDLIKEHOLD OG DET SKAL IKKE BOOKES EKSTRA TID FOR VEDLIKEHOLD. Dere må da tilpasse tiden selv .

5. Når man så velger en aktuell bookingtjeneste så kommer det frem dato og klokkeslett i kalender.

Det er selvfølgelig KUN de tidspunkt som er mulige å booke som kommer opp.

Velg det du ønsker og på høyre side av bookingsiden ser du en OPPSUMMERING av din booking.

Er alt OK så trykk NESTE.

Du får da opp et nytt bilde hvor du må skrive inn din aktuelle E-Post adresse. Trykk NESTE

Du får opp et nytt bilde igjen hvor du skal BEKREFTE BESTILLING. Sjekk at navn og mobilnummer stemmer.

Når du BEKREFTER så er banen booket til deg.

AVBESTILL BOOKING

Dersom du av en eller annen grunn IKKE får anledning å bruke den timen du har BOOKET så kan du avbestille. MERK at dette må gjøres før aktuelt bookingstidspunkt, ellers forsvinner ikke bookingen fra kalender.

VELG AVBESTILLING og følg instruksjonene.