IKKE TILGANG TIL EKEBERGHALLEN HØSTFERIE 2021

Postet av Holmestrand Tennisklubb den 13. Okt 2021

Kjære medlem!

Vi sendte ut en melding om at klubben kunne disponere Ekeberghallen i høstferien og at vi også kunne benytte hallen på dagtid.

Nå viser det seg at SFO benytter hallen hver dag på dagtid. Denne informasjonen kom ikke fra kommunen, da de skriftlig har gitt oss beskjed om at hallen er vår i høstferien.

Videre avklarte HTK med Turngruppa at de skulle benytte sine timer i høstferien. 

Konklusjonen blir da at vi ikke har tilgang på noen timer utover de timene vi har på mandag, onsdag, fredag og i helgene.

Bookingsystemet er oppdatert og vil nå vise kun det som kan bookes.


Kommunen beklager på det sterkeste og legger seg flate. 

Som de sier "Vi arbeider for tiden på generelt grunnlag med utforming og forbedring av utleierutiner sammen med alle kommunale som er involvert i utleieprosessen. Målet er å effektivisere og bedre informere alle parter i en forholdsvis ny utleiestruktur i en sammenslått kommune med sentraliserte oppgaver og nedskalert kapasitet, som ikke har hatt mulighet til å testes i praksis pga. pandemien "


Skal man booke time forutsetter dette at man allerede har hatt opplæring på rutiner i bruk av hall samt brannverninstruks.

I tillegg må man disponere adgangskort, eller spille sammen med en som har dette og er autorisert for adgang til hall. 

ALLE LEDIGE TIDSPUNKTER FOR SPILL I EKEBERGHALLEN FÅR DU VED Å VELGE EKEBERGHALLEN, DERETTER  BOOKING I MENYEN PÅ HJEMMESIDE OG  UTFØR BOOKING

Hvis noen ønsker en prat med instruktør Peter vedr. å booke en betalt time i helgene så kontakt han direkte.  

Kontakt Peter direkte på mob.nr: 48263469  for å avtale tidspunkt.


Mvh HTK
2 Kommentarer

Kommentarer

  • Odd Einar Ingebretsen

    Booket tid i dag fra kl 14 til 16. Hallen var delt i to av midtdeler og hele hallen var full av mål, apparater osv. Snakket med de på SFO og de hadde planer om å bruke hallen hver dag frem til kl 17:00. Betyr det at det er etter kl 17 vi kan bestille time?

    13 oktober 2021
  • Tom Gustav Stene Skaug

    Kommunen har gitt oss feil opplysninger, ikke undersøkt godt nok. De beklager på det sterkeste. Har oppdatert innholdet i innlegget overfor og sender dette ut til alle medlemmer. Mvh Tom Skaug

    14 oktober 2021

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline