Kansellering av 2 kurskvelder for JUNIORKURS

Postet av Holmestrand Tennisklubb den 18. Sep 2020

Holmestrand Tennisklubb mottok informasjon fra Holmestrand Kommune for kun kort tid siden som berører gjennomføringen av Juniorkurs. 

Juniorkurs på en onsdag er allerede kansellert og ytterligere 2 onsdager må kanselleres. Dette skyldes at kommunen selv skal benytte Ekeberghallen og det går ut over HTK som leietaker. 

Dette er på ingen måte en heldig situasjon og styret i HTK har allerede tatt dette opp med kommunen. Ansvarlige i kommunen beklager dette og er lei seg for at dette har kommet så brått på leietakere i Ekeberg flerbrukshall. 

Situasjonen kommunen er i, med koronautfordringer, sprengt kapasitet i kulturavdelingen samt sykdom har gjort det vanskelig å få dette på plass og få det kommunisert til dere leietakere. Kommunen har forsøkt å legge noe av disse aktivitetene til andre lokaler, men uten å lykkes. Årsaker som bidrar til å gjøre dette vanskelig er størrelse på antall deltakere på arrangementene og størrelser på lokaler ift smittevern. 

Andre treningsgrupper blir også berørt, men for HTK vil følgende kursdager utgå/kanselleres: 

Onsdag 23.09: Foreldremøte Ekeberg skole 2. trinn kl. 17:30-20:30 

Onsdag 30.09: Planleggingskveld Ekeberg skole kl. 17.00-21.00

Holmestrand Tennisklubb beklager dette , men får dessverre ikke gjort noe med det. Det vi kan gjøre er å se på en evt. kompensasjon for de kursdeltagere som blir berørt. Dette må vi få komme tilbake til . 


Mvh Tom G. Skaug, Holmestrand Tennisklubb. 

Mob: 92433624


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline